Slide

aLegna

Ylellisyyttä kylpemiseen jalopuusta

aLegna on Euroopan johtava valmistaja korkealaatuisissa ja yksilöllisissä jalopuu kylpyhuonekalusteissa. Asiakas saa aina valita käytettävän jalopuun sekä lisäksi osa tuotteista valmistetaan mittatilauksena.

aLegnan ainutlaatuiset ja ajattomat jalopuusta muotoilut ammeet, altaat ja kylpyhuonekalusteet tekevät kylpykokemuksestasi ylellisen. aLegnalla on useiden vuosien kokemus korkealaatuisten jalopuiden prosessoinnista ja näin tuotteet laadukkaan pintakäsittelyn ansiosta ovat erittäin pitkäikäisiä. Tämän kokemuksen kautta syntyy kauniita ja persoonallisia tuotteita.

aLegnan tuotteet valmistetaan käsityönä, jonka johdosta ne ovat kestäviä ja muotoilultaan ajattomia. Jopa ammeet voidaan valmistaa useasta toivotusta puumateriaalista. Hyvin valitut vaneriviilut puristetaan yhteen kovassa paineessa. Näin estetään halkeamat, veden imeytyminen tai muut laatuun vaikuttavat seikat. Tyylikäs puupinta vakuuttaa käyttäjän loistavasta laadusta tuotteessa ja tuotteen helppohoitoisuudesta.

Uusin tuoteryhmä Laguna Pearl on ehdokkaana saksalaisen muotoilupalkinnon vuoden 2013 voittajaksi. Nämä yksinkertaiset, mutta elegantit tuotteet viimeistelevät kylpyhuoneesi.

Laguna Pearl
Laguna Spa
Laguna Basic
Laguna Pure Collection
aLegna muut sisustustuotteet